[DUTCH] Truckersradio.nl is live!

Hallo community,

Een nieuwe samenwerking van een superinitiatief!

Vandaag is het feest want truckersradio.nl is live gegaan! Er ontbrak in deze community nog maar 1 ding en dat was een Nederlandse radiozender met je favoriete muziek en natuurlijk Nederlandse DJ’s! Dit idee zwoof al een tijdje door het hoofd van eigenaar Corné (Velozo) en is onder andere door de ondersteuning van Tregion werkelijkheid geworden.

Velozo:

Het was een tijd een droom van mij om een radiostation te starten voor de Nederlandse community. Deze was er nog niet en ik zag de kans om het gat in de markt te vullen. Dit is eindelijk gelukt en samen met elkaar gaan wij deze zender opbouwen tot een van de beste Nederlandse online communityzenders!

Wij van Tregion ondersteunen Truckersradio. Specifiek is Sven onderdeel geworden van het team.

Sven:

Truckersradio is een enorm goed initiatief waar ik maar al te graag onderdeel van wou worden. Vooral mijn ervaring met promotie, het onderhouden van een team en amateurradio zorgen voor een enorme versterking van het team. Ik hoop dat ik samen met truckersradio een fijne samenwerking aan kan gaan.


Maar dat is niet genoeg…

Wij zoeken jou! Heb jij een bijzondere affiniteit met radio en wil je je skills omtrent het presenteren van een radioprogramma, het voorbereiden van een programma of nieuws of ander radiogerelateerd werk op vrijwillige basis verbeteren? Wij bieden jou een podium! Op onze website kun je solliciteren naar functies die nog open staan. Samen met jou bouwen we dit team en deze prachtige zender op!

Socials

Naast onze website hebben we natuurlijk socials! Je kunt ons volgen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.